Voyo.ro, serviciul online de entertainment, va fi disponibil si pentru abonatii RCS & RDS. Accesul la continutul premium voyo.ro va putea fi achizitionat de la casieriile RCS & RDS din toata tara, dar si telefonic sau prin intermediul site-ului oficial al companiei www.rcs-rds.ro.

Voyo.ro le ofera utilizatorilor sai in prezent aproximativ 700 de filme de box-office si seriale de succes, transmisiuni sportive exclusive, concerte, emisiunile canalelor TV ale Protv S.A. Voyo.ro numara deja peste 500.000 de conturi active. Pana la finalul acestui an baza de continut voyo.ro se va extinde la peste 1000 de filme.

Mai mult decat atat, din luna septembrie a acestui an abonatii Voyo.ro pot urmari produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicatie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele si emisiunile disponibile in abonamentul Voyo.ro. Voyo devine asadar un serviciu premium care depaseste prin aceasta facilitate sfera internetului clasic si ofera utilizatorilor sai produse ce pot fi urmarite pe cele mai populare device-uri: PC, iPad, iphone si Smart TV.

"Acordul de distributie dintre RCS & RDS si PRO TV SA le ofera abonatilor RCS & RDS accesul la Voyo.ro, cel mai modern si complet serviciu de entertainment din Romania. Voyo.ro pune la dispozitia publicului aproximativ 700 de filme, emisiuni si seriale si transmisiuni sportive in direct. Prin parteneriatul cu RCS & RDS, Voyo.ro face accesibil continut de calitate pe un suport 100% legal.", a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

"Acest parteneriat vine ca urmare a dorintei noastre de a oferi clientilor nostri acces la cat mai mult divertisment si la continut media de buna calitate, si in mediul online. Cu Voyo, RCS & RDS completeaza oferta de entertainment prin internet pentru abonatii sai", a declarat Alexandru Oprea, presedintele grupului RCS & RDS.


Pe YODA.ro poti gasi cele mai noi si tari programe de downloadat. Pe YODA ai liber la download IrfanView 4.33