Cu aproape 1 miliard de utilizatori, WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie la ora actuala. Cumparata in 2014 de catre Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari, WhatsApp lanseaza frecvent noi update-uri care vin cu functii noi.

Ultimul update aduce 5 functii noi si interesante atat pe Android, cat si pe iOS. Prima dintre acestea este "in-play zoom" in video-uri. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor putea sa exploreze ceea ce vad intr-un clip mai de aproape. Acest lucru se face prin pinch cu 2 degete.

De asemenea, distribuirea pozelor a fost imbunatatita. De acum poti sa trimiti poze din alte aplicatii instalate pe telefon precum Google Drive, Dropbox sau OneDrive. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi in WhatsApp "Photo/Video Library" si apoi "alege din alta aplicatie".

De asemenea, de acum poti trimite si poti primi fisiere in in forma PDF. Au fost rezolvate si anumite probleme semnificative legate de spatiul de stocare. Multi utilizatori s-au plans ca aplicatia le-a "mancat" peste 1GB spatiu de stocare si singura rezolvare, pana la acest update, era reinstalarea aplicatiei.

O ultima schimbare tine de estetica. Utilizatorii pot alege acum diferite culori pentru background. Aplicatia ofera mai multe variante insa utilizatorii pot alege si alte variante din galeria foto.