Astfel, atunci când trimiți o fotografie sau un clip video, poți să faci acest conținut să fie vizibil doar o dată, prin apăsarea butonului „1” din stânga tastei „Send”. După ce destinatarul primește imaginile, acestea vor fi șterse, iar acesta va putea vedea că este o fotografie care dispare, așadar rămâne o soluție pe care ai vrea să-o folosești doar atunci când vine vorba despre oameni în care ai încredere că nu vor face un screenshot, de exemplu.

În iunie, Mark Zuckerberg a confirmat că funcționaltiatea va fi implementată curând, cu toate că nu a oferit mult detalii despre lansarea ei. Se pare că aceasta s-a aflat în Beta timp de mai bine de o lună.

Ca un exemplu de utilitate a funcționalității, WhatsApp argumentează că ea poate fi extrem de folositoare pentru trimiterea unor informații sensibile, precum parole.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: