WhatsApp primeste din ce in ce mai multe functii - ultimul update, versiunea 2.12.535, aduce mai multe surprize pentru utilizatori. De acum, WhatsApp ofera optiunea de a schimba formatul textului. La fel ca in Google+, daca folosesti un * la inceputul unui cuvant sau fraze si la final textul devine bold, si inclinat daca folosesti -.

O alta zona in care au fost facute imbunatatiri este cea de trimitere a documentelor, functie introdusa in urma cu cateva saptamani. Acum exista o noua optiune "Browse other docs". Intrand pe aceasta poti sa trimiti documente din Google Drive sau Microsoft OneDrive.

Momentan, pare sa functioneze cu PDF-urile si alte formaturi clasice - acestea sunt convertite in PDF pentru a se evita problemele de compatibilitate ale persoanei care primeste documentul.

Ultima functie implementata e legata de back-ul catre Google Drive. Din pacate, procesul de sincronizare este facut in threadul principal si te blocheaza din a folosi aplicatia. Totusi, acum exista posibilitatea sa vezi cat va dura sincronizarea cu ajutorul unei bare de progres.