WhatsApp ne-ar putea permite sa dialogam verbal cu prietenii nostri fara sa platim ceva in plus operatorului de telefonie mobila, in viitorul apropiat. CEO-ul WhatsApp, Jan Koum, spunea la Mobile World Congress de la Barcelona, anul acesta, ca serviciile VoIP se vor adauga, insa acum avem o informatie in plus.

Voi voluntari care traduc aplicatia WhatsApp in limba hindusa au primi noi lucruri de tradus, saptamana aceasta. Ei au fost rugati sa se ocupe de termenii "Inchide", "Telefon primit" si "Telefon dat", si este posibil ca traducerea sa fie ultimul pas pana la lansarea serviciilor de voce, scrie wpcentral.

Interesant este ca Facebook, compania care a cumparat de curand WhatsApp, a introdus zilele acestea o functie similara in Facebook Messenger.

La jumatatea lunii februarie, Mark Zuckerberg a anuntat printr-un comunicat oficial postat pe contul sau de Facebook ca a ajuns la un acord cu WhatsApp pentru o cumparare in schimbul a 19 miliarde de dolari, o suma uriasa pentru o firma de doar 55 de angajati.

Zuckerberg a spus atunci ca WhatsApp va fi independenta in cadrul Facebook.

WhatsApp este un fenomen in randul tinerilor. Are 450 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna. Iar numarul de mesaje trimise cu ajutorul ei intr-o zi aproape ca il egaleaza pe cel al SMS-urilor date in intreaga lume.