WhatsApp a ajuns acum la 700 de milioane de utilizatori activi pe luna, de la 600 de milioane, cat avea in urma cu patru luni. Anuntul a fost facut de CEO-ul si fondatorul Jan Koum intr-un post pe Facebook. El a declarat, de asemenea, ca utilziatorii WhatsApp trimit peste 30 de miliarde de mesaje pe zi. 

"In primul rand, va suntem recunoscatori pentru ca atat de multi dintre voi folosesc WhatsApp pentru a pastra legatura cu prietenii si cu familia, cu colegii de serviciu si cu colegii de scoala", a spus el. 

De cand a fost cumparata de Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari, WhatsApp a adaugat 200 de milioane de utilizatori. 

Pe Internet au aparut tot felul de zvonuri capturi de ecran care spun ca WhatsApp dezvolta functia de apeluri video si s-ar parea ca va exista si o optiune "Call via Skype", prin care cele doua aplicatii se vor intersecta.

Pe langa aceasta, s-ar parea ca mai exista si o functie Driving Mode, pentru cei aflati la volan. Aceasta functie fie pune telefonul intr-un mod Do not Disturb, fie citeste mesajele, pentru ca utilizatorii sa poata conduce linistiti.