Windows 8.1 isi face intrarea in scena si in calculatoarele noastre pe 18 octombrie, data la care update-ul va putea fi descarcat gratuit din Windows Store. Tot atunci, Windows 8.1 va fi disponibil pe noile gadgeturi pe care le vom cumpara din magazine.

Windows 8.1 continua viziunea pe care am inceput-o cu Windows 8 si e un exemplu al dedicarii noastre pentru inovatie si imbunatatire continue pentru clientii nostri (Blogul Windows

Update-ul va aduce mai multe schimbari pe domenii precum personalizarea, Internet Explorer 11, cautarea cu Bing, aplicatii built-in noi, un magazin Windows Store imbunatatit, conectivitate cloud cu SkyDrive si multe altele.

O varianta aproape finala a acestui update, buildul 9741, a aparut pe Internet zilele trecute, si am aflat ca schimbarile vor fi destul de insemnate si vor atinge zone precum mailul sau sfaturi de folosire a softului. Partea cea mai importanta este ca Windows 8.1 va fi mult mai usor de utilizat atat de catre cei care folosesc ecrane touch, cat si de cei care sunt nevoiti sa se descurce cu un mouse si o tastatura.