Android Authority / Pentru cei care folosesc YouTube-ul frecvent, clipurile de 5-10 secunde care pornesc automat inainte de filmuletul pe care doresti sa-l vezi sunt cunoscute. Desi exista utilizatori care nu au vreo problema cu aceste reclame, multi si-ar dori sa scape definitiv de ele. Pentru cei din a doua categorie, YouTube planuieste sa lanseze un abonament lunar prin care scapa de reclame.

Cei de la Android Authority dezvaluie ca au primit un mail oficial despre modul in care Google planuieste sa lanseze optiune. Iata ce au transmis cei de la Google:

"Voi, fanii, doriti optiuni. Nu numai ca va doriti sa vedeti ce vreti, cand vreti, oriunde si pe ce device alegeti, vreti ca functiile YouTube sa fie create clar dupa nevoile voastre. In ultimele luni am facut pasi noi si curajosi pentru a aduce aceste experienta la realitate. De cand am invitat zeci de mii de utilizatori la YouTube Music Key Beta, am vazut un angajament enorm. Si am vazut un raspuns la fel de entuziasmat pentru aplicatia YouTube Kids, creata pentru a oferi un mod mai simplu si sigur de vizualizare a contentului video - a depasit deja 2 milioane de descarcari in mai putin de o luna.

Suntem entuziasmati sa construim pe acest avant facand un nou mare pas in numele alegerii: le oferim fanilor o versiune fara reclame pe YouTube in schimbul unei taxe lunare"

Mesajul sugereaza ca aceasta optiune va fi lansata in curand, urmand sa apara mai multe detalii. Nu exista deocamdata nicio informatie despre valoarea unui astfel de abonament.