Recent, au ieșit la iveală transcrierile unor dezbateri interne ale șefilor Facebook, în cadrul cărora Zuckerberg vorbește despre „o mișcare politică în care oamenii sunt furioși pe companiile tech și sunt îngrijorați de diverse probleme despre care cred că nu sunt gestionate cum trebuie”. Senatoarea de Massachusetts a scris, în luna martie, într-o postare pe blog că „în zilele noastre, marile companii de tehnologie au prea multă putere asupra economiei, societății și democrației noastre. 

Au strivit competiția, au folosit informațiile noastre personale pentru a face profit”. În cele mai recente sondaje, Warren a înregistrat o creștere importantă, uneori depășindu-l chiar și pe fostul vicepreședinte Joe Biden în preferințele Democraților.

Zuckerberg susține că, dacă Warren ar fi aleasă președinte „cu siguranță ne-am confrunta cu provocări numeroase din punct de vedere legal și, cu siguranță, am trece cu bine peste toate. E o situație urâtă pentru noi? Sigur că da, n-aș vrea să fim în situația de a ajunge în instanță în fața propriului nostru guvern... ne pasă de țara noastră și vreau să lucrăm cu autoritățile și să facem lucruri bune împreună.

 Dar, până la urmă, dacă cineva încearcă să amenințe ceea ce facem, vom merge până în pânzele albe și vom lupta”. După ce informațiile au fost făcute publice, Zuckerberg a admis că discuția este reală, precizând că ea trebuia să rămână una internă, dar și că, acum că e publică, oamenii o pot analiza pentru a avea o imagine „necosmetizată” a felului în care gândește și a modului în care se adresează angajaților.