In prezentarea care a a durat doua ore producatorul PS4 a ridicat doar un colt al cortinei chiar daca cei prezenti au avut posibilitatea de a o incerca. Posibilitatea testariinoii console, bine ascunsa de privirile publicului care a avut acces doar la controler-ele destul de bine facute, a facut ca intrebarile si indoielile sa se inmulteasca.


"Nu stiu cum va arata carcasa lui PS4 dar pot sa spun ca va avea un impact rasunator in randul utilizatorilor. Va avea o dimensiune si o culoare asemanatoare cu modelul anterior", a spus Jack Tretton, CEO al Sony Computer Entertainment of America. Oficialul nu a scos niciun cuvant despre pretul PS4, specialistii estimand ca acesta va costa in jur de 450 de dolari.


Dupa disiparea euforiei produsa de vestea lansarii, fanii consolei au inceput sa se intreaca in glume pe seama producatorului, unii considerand ca inca nu exista o idee despre cum ar trebui sa arate noul model pentru a atrage clienti. De asemenea, se asteapta ca cineva din interiorul companiei sa "scape" imagini pe Internet chiar si cu riscul destituirii.