Stiri Playstation

24 aprilie 2011 13:03 PlayStationNetwork dat jos de hackerii de la Anonymous

Utilizatorii serviciului oferit de Sony au avut surpriza ca incepand de miercuri, 20 aprilie sa nu mai poata accesa portalul si facilitatile de multiplayer cu care erau obisnuiti. Vinovatii – grupul de hackeri Anonymous. 

PlayStationNetwork dat jos de hackerii de la Anonymous
30 2011 13:36 Condor, cel mai nou supercomputer al U.S. Air Force, este facut din 1700 de console PlayStation3 interconectate

Cercetătorii de la laboratorul forțelor aeriene americane din localitatea Rome, statul New York, au asamblat cel mai mare, cel mai rapid și, în același timp, cel mai ieftin supercomputer. 

Condor, cel mai nou supercomputer al U.S. Air Force, este facut din 1700 de console PlayStation3 interconectate
25 2011 15:13 Ce stim despre Playstation 4?

Nimic important, dar cat costa sa dai un click?

Ce stim despre Playstation 4?
12 2011 11:37 Sony castiga runda a doua a luptei cu LG in Europa

Razboiul proprietatii intelectuale despre care v-am relatat ca are loc intre Sony si LG se incinge. Intr-o hotarare judecatoreasca din 10 martie 2011, Sony isi recapata cele 300.000 de Playstation3-uri confiscate, in valoare de aproximativ 43 milioane EUR. 

Sony castiga runda a doua a luptei cu LG in Europa
7 2011 23:23 Datele personale ale celor care au accesat jailbreak-ul PS3 al lui GeoHot, in posesia Sony

Va relatam in urma cu vreo doua saptamani de George Hotz (GeoHot), cel care a spart protectille PS3 si le-a facut publice. Conform unei hotarari judecatoresti, daca ati accesat site-ul lui, contul de twitter, blog-ul de pe blogspot sau contul lui de youtube, datele dumneavoastre personale vor fi transferate Sony Computer Entertainment America (SCEA), care incearca sa contruiasca cazul impotriva lui GeoHot.

Datele personale ale celor care au accesat jailbreak-ul PS3 al lui GeoHot, in posesia Sony
1 2011 21:33 LG castiga in instanta impotriva lui Sony si opreste livrarile de PlayStation 3 in Europa. 

Dupa o prelungita campanie de acuze reciproce cu privire la incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, LG castiga o batalie importanta impotriva lui Sony: un tribunal din Haga a hotarat ca pentru moment toate PlayStation3-urile importate in Europa vor fi confiscate de autoritatile vamale. 

 

LG castiga in instanta impotriva lui Sony si opreste livrarile de PlayStation 3 in Europa.
23 2011 23:36 Curg donațiile pentru GeoHot - omul care a spart PlayStation 3. Și a trăit să povestească. 

GeoHot, sau pe numele lui real George Hotz (un nume predestinat aș putea spune) este omul care a spart PlayStation 3 și a publicat pe Internet un tutorial în care descrie cum se face operațiunea, astfel încât să se poată instala pe consolă software „făcut în casă”, ceea ce l-a făcut pentru cei aproape 48 de milioane de deținători ai consolei mai popular decât Papa, Obama și Beyonce la un loc. Înfruntând furia juridico-avocățească a gigantului Sony, Hotz a făcut (pentru prima dată) apel la donații care să îl ajute să plătească avocații. Și ajutorul comunității nu s-a lăsat așteptat. 

Curg donațiile pentru GeoHot - omul care a spart PlayStation 3. Și a trăit să povestească.
Modifică Setările