Vanzarile de console PlayStation 4 au atins 4,2 milioane de unitati la data de 28 decembrie 2013, volum de care s-au aratat "entuziasmati" cei de la Sony.

In ceea ce priveste software-ul pentru PS4, vanzarile au fost la inaltime in perioada sarbatorilor de iarna, cu 9,7 milioane de unitati, incluzand aici copiile fizice si vanzarile digitale prin PS Store.

Printre cele mai vandute titluri se afla Call of Duty: Ghosts de la Activision, Assassin’s Creed IV Black Flag™ publicat de Ubisoft, Battlefield 4™ si FIFA 14 de la Electronic Arts Inc., dar si Killzone™ Shadow Fall de la Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS).

Multi posesori ai consolei PS4 au profitat de caracteristicile si beneficiile serviciului PlayStation Plus (PS Plus). Numarul de abonati a crescut cu peste 90% de la lansarea PS4.  Membrii PS Plus au acces la Instant Game Collection™ si pot juca versiunile complete ale unor titluri populare, fara a li se impune o limita de timp sau costuri suplimentare. Printre acestea se numara, la momentul actual, Resogun™ de la Sony Computer Entertainment Worldwide Studio (SCE WWS) si Contrast, al Compulsion Games.

PS4 este in prezent disponibil in 53 de tari si teritorii din intreaga lume.