Pe 1 martie 2015, vanzarile totale de console PlayStation 4 au depasit 20.2 milioane de unitati la nivel global. PS4 ramane astfel platforma cu cea mai rapida evolutie dintre toate consolele PlayStation de pana acum.

“Suntem recunoscatori pentru sustinerea necontenita a fanilor PlayStation din intreaga lume si pentru faptul ca un numar atat de mare de jucatori au ales platforma PS4 ca cel mai bun loc de joaca”, a declarat Andrew House, presedintele si Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc.  “Ramanem dedicati promisiunii de a oferi experiente de divertisment digital unice, care sa utilizeze pe deplin caracteristicile sociale avansate ale consolei PS4.”

Portofoliul de jocuri al consolei PS4 va continua sa se extinda cu titluri mult asteptate precum Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami Digital Entertainment Co., Ltd.), Bloodborne, Until Dawn, Tearaway Unfolded si Uncharted 4: A Thief's End (SCE Worldwide Studios). Comunitatea de dezvoltatori independenti continua sa lucreze la jocuri inovatoare pentru PS4 precum No Man's Sky (Hello Games).

Sony va continua sa extinda universul PS4 pentru a livra experiente posibile doar pe  PlayStation.