COSMOTE a dat startul concursului „Goana dupa Aur!”, la care marele premiu este un smartphone HTC One (M8) Precious Gold, care costa pe piata 2.700 euro.

Aveti timp sa va inscrieti pana pe 12 august, completand formularul de pe pagina http://goana-dupa-aur.cosmote.ro

Iata care sunt premiile:
*HTC One (M8) Precious Gold, pentru unul dintre cei care cumpara un produs HTC (accesorii, telefoane si altele), raspunde la formular si completeaza un cont de achizitie pe site-ul cosmote.ro
*5 telefoane HTC One (M8) Gunmetal Grey, pentru norocosii care raspund la formular si completeaza un cod de achizitie din cosmote.ro
*Sepci si tricouri, pentru cei care raspund la formular, fara sa cumpere produse.

Cei care nu au cod de completat in momentul inscrierii, pot reveni ulterior, pana la finalul campaniei.

HTC One (M8) este unul dintre candidatii la Smartphone-ul anului 2014, dupa ce modelul precedent, HTC One (M7), a obtinut distinctia anul trecut.

Noul HTC One (M8) are carcasa construita 90% din metal si ecran de 5 inch cu afisaj full HD (1080p) si o densitate de pixeli pe inch de 440. Lista de specificatii continua cu un cip Snapdragon 801 cu procesor quad-core la 2,3 GHz. Gadgetul este 4G si are Android 4.4 KitKat. El vine cu interfata Sense 6 de la HTC si Smart Sensor Hub, care anticipeaza actiunile utilizatorului.

HTC One (M8) are o baterie care tine cu 40% mai mult decat la modelul precedent, M7. Smartphone-ul are o autonomie de 14 zile cand este incarcat complet, in modul de economisire extremă. Daca mai aveti doar 20% din baterie, puteti folosi telefonul timp de 60 de ore, iar la 10%, in modul de economisire, veti avea o autonomie de pana la 30 de ore.

COSMOTE Romania si-a relansat site-ul in martie, pentru a oferi acces mai usor la informatie si la serviciile companiei. Pe langa design-ul nou, responsive, site-ul are acum o platforma e-shop integrata, care permite achizitionarea unei game largi de servicii si produse. Vizitatorii au, de asemenea, posibilitatea de a activa contracte noi sau de a le reinnoi pe cele existente.