Allview S-bass este o boxa portabila cu Bluetooth care, cu toate ca este destul de mica din punct de vedere al dimensiunilor, ofera un sunet si un bass de foarte buna calitate prin cei 2W pe care producatorul ii specifica.

La ascultarea melodiilor de pe YouTube, se comporta foarte bine, sunetul fiind clar si bass-ul foarte bun. Un minus al sunetului apare in cazul ascultarii unui post de radio in momentul in care vocea unui DJ intervine. Aici bassul se simte destul de puternic si din aceasta cauza vocea este putin distorsionata, intelegandu-se mai greu.

Raza de actiune este de 10 metri conform specificatiilor, insa, de-a lungul testului am utilizat-o si la o distanta mai mare, inclusiv in camere diferite, iar sunetul a ramas la fel de bun.

Fiind mica, poate fi transportata foarte usor si adera foarte bine la orice suprafata datorita inelului de silicon pe care il are atasat pe partea inferioara. De asemenea, aspectul de ansamblu al boxei este foarte bun, partea exterioara fiind dintr-un plastic cauciucat care se simte foarte bine la mana si care ii confera un aer de produs de foarte buna calitate.

S-bass este dotata cu o baterie li-ion de 500mAh care promite o autonomie de 3.5 ore la un volum de 50%. De-a lungul testului, bateria s-a comportat excelent, fiind necesara incarcarea ei o singura data in decurs de o saptamana, in conditiile unei utilizari zilnice de cel putin 30 de minute.

Cu toate ca boxa este dotata cu taste pentru volum si buton play/pauza, acesta din urma nu functioneaza pentru toate aplicatiile, iar volumul nu are un indicator de putere, acesta putand fiind reglat doar dupa auz.

Pe langa functia de boxa portabila, gadgetul S-bass poate fi folosit si ca hands free pentru telefoanele mobile. Am testat si aceasta functie in masina, insa calitatea sunetului nu este foarte buna. Sunetul nu este clar si se aude intrerupt. Problema se remediaza in momentul in care tinem boxa in mana destul de aproape de fata.

Ca si conectivitate, pe langa Bluetooth, S-bass mai vine dotata cu un cablu USB pentru incarcare si un cablu jack care poate fi folosit la dispozitivele care nu au Bluetooth. Totusi, cele doua cabluri sunt foarte scurte si destul  de  greu de folosit, tehnologia Bluetooth ramanand cea mai usoara cale de conectare a boxei la vreun device.

Conform producatorului, S-bass vine in 3 culori: rosu, gri si alb sidef.

In concluzie, S-bass este o boxa portabila foarte buna pentru care raportul calitate-pret este unul foarte bun si care sunt sigur ca va fi indragita de multi tineri amatori de distractie si gadgeturi.