Stiri Promo

11 august 2020 10:42 (P) Un smartwatch pe săptămână, plus alte peste 10.000 de premii, prin noua campanie Mastercard
Trăim o nouă normalitate, în care am amânat sau am renunțat la vacanțele pe litoral mediteranean și le-am înlocuit cu escapade și drumeții în locuri minunate din România, care merită să fie descoperite.
(P) Un smartwatch pe săptămână, plus alte peste 10.000 de premii, prin noua campanie Mastercard
2 iunie 2020 13:32 (P) Mare atenție la ce lemne folosim ca să nu avem probleme cu șemineul
Nu puțini dintre noi facem o greșeală majoră atunci când vine vorba de folosirea lemnelor de proastă calitate pentru alimentarea unui semineu salaj, periclitându-i din start performanțele și indicii ideali de funcționalitate și rezistență în timp. Convinși că vom obține economie de bani dacă folosim lemne de calitate inferioară, nu facem nimic altceva decât să naștem o serie nedorită de situații precum: incapacitatea de a încălzi spațiul dorit în parametri maximi de confort și performanță, coș de fum înfundat, mirosuri neplăcute, sticla focarului mereu murdară, randament scăzut și chiar deteriorarea anumitor componente ale focarului. Și pentru că ne-am dorit și o opinie avizată referitoare la acest subiect, specialiștii în materie de soluții de încălzire alternativă de la Pefoc, ne recomandă să folosim cu preponderență pentru foc, numai lemn de esență tare precum lemnul de fag sau cel de stejar.
(P) Mare atenție la ce lemne folosim ca să nu avem probleme cu șemineul
2 iunie 2020 11:05 (P) 5 moduri eficiente prin care-ți menţii angajații fericiți
Un mediu de lucru plăcut este, cu siguranță, o strategie eficientă prin care-ți poți păstra angajații. În plus, dacă menții oamenii fericiți la locul de muncă, în mod indirect, contribui la reputația companiei, lucru ce poate atrage colegi noi, în echipă. Mai mult decât atât, un angajat fericit devine un coechipier mai dispus să îi ajute și pe ceilalți și să înfrunte dificultățile întâmpinate, mai ușor.
(P) 5 moduri eficiente prin care-ți menţii angajații fericiți
2 iunie 2020 10:55 (P) Importanța pastelor integrale, în curele de slăbire
Fabricate din grâu integral, pastele integrale sunt mai sănătoase decât cele albe, care sunt preparate din grâu rafinat. Explicația e simplă. În procesul de rafinare, unul dintre învelișurile bobului este îndepărtat. Odată cu eliminarea acestuia, sunt aruncate vitamine și fibre. La cerealele integrale, însă, structura bobului nu este modificată.
(P) Importanța pastelor integrale, în curele de slăbire
29 mai 2020 11:25 (P) Cele mai bune platforme de streaming
Vremurile s-au schimbat, iar televiziunea clasică pierde tot mai mult teren. Apariția platformelor de streaming a schimbat jocul și oamenii nu mai sunt astăzi nevoiți să aștepte o anumită zi sau oră pentru a urmări filmul preferat, să stea în fața tele-vizorului pentru a se uita la un meci de fotbal sau să aștepte cu orele să vadă video-clipul formației preferate. Platformele de streaming câștiga tot mai mult teren și în cele ce urmează le vom prezenta pe cele mai apreciate de utilizatorii din trei domenii: filme, evenimente sportive și audio.
(P) Cele mai bune platforme de streaming
28 mai 2020 14:32 (P) Noul model de iPhone SE 2020 - Avantaje și dezavantaje
După ani de așteptări, fanii Apple pot cumpăra în sfârșit succesorul celui mai popular model de iPhone. Lansat de curând, iPhone SE 2020 este, asemeni primului model SE, un produs accesibil, conceput special pentru cei care își doresc un iPhone bun, dar nu au buget disponibil pentru un telefon premium. Fiind un produs low budget, iPhone SE 2020 are avantaje și dezavantaje, de care ar fi bine să ții cont dacă te gândești să cumperi și tu acest smartphone.
(P) Noul model de iPhone SE 2020 - Avantaje și dezavantaje
28 mai 2020 14:23 (P) Cum ne protejăm de gripă și răceală?
Banala răceală sau nedorita gripă sunt două dintre cele mai frecvente boli, peste care, cel puțin o dată-n viață, am trecut toți. Deși îmbolnăvirile sunt mai dese în sezonul rece, imunitatea noastră poate primi o lovitură grea, în orice moment al anului, indiferent de temperatura de afară. Dacă vrei să afli cum poți să te protejezi împotriva răcelii și a gripei, citește sfaturile de mai jos. Sunt pline de informații utile care ajută la prevenție! Ești gata să începem?
(P) Cum ne protejăm de gripă și răceală?
26 mai 2020 11:46 (P) Lasă-te surprins de noua generație de sobe pe lemne
Dacă încă nu-ți permiți sau nu este momentul potrivit să investești o sumă importantă de bani într-un semineu pe lemne așa cu mereu ți l-ai visat, răsfățând cu căldură și clipe de relaxare totală, alături de familie sau de persoana iubită sau pur și simplu preferi o altă soluție de încălzire alternativă în locuința ta, sibienii de la Pefoc îți propun ca alternativă, una dintre noile modele de sobe ce reușesc cu fiecare nouă generație, să atingă potențiale de încălzire neimaginabile pentru acum câțiva ani în urmă - adevărate surse de încălzire naturală care au început să puncteze atrăgător și la aspecte precum, estetică și design.
(P) Lasă-te surprins de noua generație de sobe pe lemne
13 mai 2020 14:59 (P) 3 servicii care îți vor face autoizolarea mai ușoară
Perioada autoizolării reprezintă o provocare pentru cei mai mulți dintre noi. Este un test al răbdării și al chizbuinței, pe care, uneori, avem impresia că nu-l vom trece.
(P) 3 servicii care îți vor face autoizolarea mai ușoară
13 mai 2020 14:51 (P) Top 3 gadgeturi pe care orice gamer trebuie sa le aibă
O sesiune serioasă de gaming nu depinde de foarte multe lucruri. De principiu, ai nevoie de laptopul/calculatorul/consola ta, o conexiune bună la internet și câțiva prieteni online în cazul în care nu vrei să te distrezi singur.
(P) Top 3 gadgeturi pe care orice gamer trebuie sa le aibă
13 aprilie 2020 08:00 (P) Descoperă tehnologia avansată și designul exclusivist al șemineelor electrice
Pentru pasionații de tehnolgie de ultimă generație, inovație, design și funcționalitate, profesioniștii de la Seminee Arad (parteneri oficiali pefoc.ro) ne prezintă o gamă de seminee arad completă printre care și modelele electrice 3D, prevăzute cu telecomandă și panou inteligent de control pentru reglarea setărilor în funcție de preferințele tale.
(P) Descoperă tehnologia avansată și designul exclusivist al șemineelor electrice
7 aprilie 2020 16:04 (P) Cele mai bune cadouri pentru părinții tăi
Ți-au dăruit viață, ți-au făcut copilăria frumoasă, ți-au fost alături în momentele cheie ale vieții tale, acum a venit timpul să le răsplătești eforturile și dragostea pe care le-au investit în tine și să le dăruiești ceva pe măsura pasiunii pe care au pus-o la orice pas al creșterii tale. Dacă ești lipsit de inspirație în ceea ce privește alegerea unui dar care i-ar face pe amândoi fericiți, suntem aici să te sprijinim cu câteva idei de cadouri pentru părinții tăi. Iată ce le-ai putea oferi celor mai dragi oameni din viața ta.
(P) Cele mai bune cadouri pentru părinții tăi
7 aprilie 2020 15:55 (P) Top 5 idei de pardoseală pentru bucătăria casei tale
Bucătăria este un spațiu cu totul special, iar în afară de modul în care este utilată, sunt importante și celelalte detalii care țin de partea estetică. O bucătărie trebuie să fie în egală măsură și practică, dar să și confere un ambient plăcut pentru servirea mesei în compania familiei și a prietenilor.
(P) Top 5 idei de pardoseală pentru bucătăria casei tale
Modifică Setările