O excursie

Nimic nu se compară cu o experiență pe care părinții tăi ar putea-o avea într-o locație pe care nu au vizitat-o niciodată. Fie că alegi o pensiune sau un hotel de la noi, fie că îi trimiți peste hotare într-un resort elegant, în care se pot relaxa și pot întâlni oameni și locuri noi, suntem mai mult decât convinși de faptul că părinții tăi nu vor uita niciodată acest cadou inspirat. Ai, însă, grijă să te asiguri că cei doi vor putea pleca de acasă în perioada pe care ai rezervat-o și alege cu atenție și mijlocul de transport care i-ar avantaja cel mai mult. Dacă este vorba de o locație apropiată de orașul în care aceștia locuiesc, poți opta pentru un transfer cu autocarul, în schimb dacă vorbim de o altă țară, va trebui să te ocupi și de achiziționarea biletelor de avion, dar și de cele care ar asigura transportul acestora de la și către aeroport. Dacă părinții tăi nu cunosc limbi străine, poate că cea mai bună idee ar fi să îi însoțești în ceea ce se anunță una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le veți avea împreună!

Un scaun de masaj

Dacă vrei să-i răsfeți pe părinții tăi și să fii sigur că se vor putea relaxa oricând doresc, cea mai bună investiție pe care o poți face pentru aceștia este un fotoliu de masaj de cea mai bună calitate. Această piesă de mobilier se va transforma, fără dubii, în preferata lor, iar timpul petrecut în brațele scaunului-minune se va dovedi a fi de bună calitate. Cu funcții multiple și recomandat mai ales persoanelor care se confruntă cu dureri musculare sau de articulații, un fotoliu de masaj nu va avea nevoie de nicio altă întreținere decât simpla ștergere de praf. Unde mai pui că și tu îți vei vizita mai des părinții, motivat de o sesiune de masaj de care te poți bucura de câte ori simți nevoia.

O zi întreagă la SPA

Dacă bugetul nu îți permite să le dăruiești părinților un sejur întreg la vreun hotel sau vreo pensiune, ai tot timpul la îndemână varianta unui SPA. Cine ar refuza o zi întreagă în piscine cu apă termală, într-un ambient perfect pentru relaxare, creat cu ajutorul unui playlist pe măsură, toate completate de unul sau mai multe masaje care să îi relaxeze pe cei pe care îi iubești cel mai mult? Le poți cumpăra vouchere pe care, mai apoi, ei să le folosească în cadrul SPA-ului cum doresc.

Un set de halate de baie

Dacă până acum ideile noastre nu te-au satisfăcut, poate că sugestia aceasta va fi numai bună pentru tine și buzunarul tău. Ce zici de un set de halate de baie inscripționate cu numele părinților tăi sau cu titluri amuzante, precum King & Queen ori MR. & MRS.? Optează pentru varianta din bumbac, foarte ușor de întreținut și potrivit pentru orice anotimp, în culorile lor preferate sau, eventual, în nuanțe mai închise, tot pe principiul întreținerii mai simple.

Ce spui, ai găsit în lista de mai sus un cadou potrivit pentru părinții tăi?