Femeia de 51 de ani, care lucreaza ca asistent social, a hotarat ca vrea un cinematograf acasa, dar si un spatiu care sa ii aminteasca de copilarie, informeaza Daily Mail.

Daca si tie iti place sa construiesti lucruri sau esti fan SF si tehnologie, intra pe SmartNation si poti castiga premii!

Solutia a fost simpla, ea a amenajat in subsol mai multe incaperi de pe nava stelara Enterprise, printre care puntea de comanda, camera transportorului, puntea de observatie sau apartamentul ofiterului Spock.

Rainville a declarat ca avea noua ani cand a inceput sa urmareasca Star Trek, impreuna cu tatal ei, in fiecare saptamana.

"Am devenit dependenta de acest serial si, in fiecare saptamana, de abia asteptam episodul de joi seara", a declarat ea.

Amenajarea casei a durat mai bine de un an, pentru ca a vrut ca subsolul ei sa semene cat mai mult cu decorul din Star Trek.

INTRA AICI PENTRU FOTOGRAFII ALE CASEI.

A cautat online piese de recuzita din serial, precum un tricorder sau setul de sah 3D, iar pe altele le-a confectionat chiar ea, cum ar fi replicatorul de mancare si un set de clopote vulcaniene.

"Stand aici, la 51 de ani, a fost ca si cum m-am teleportat inapoi la varsta de 9 ani, cand imi doream sa fiu luata la bordul navei de capitanul Kirk", a declarat ea.