U.S.B. - adica “Urban Symphonic Beats” - este cel mai nou album al Sensor si, dupa cum spun chiar membrii trupei, "depaseste normele cu care suntem obisnuiti in materie de sound".

CASTIGA SUPER PREMII. Afla cum poti pune mana pe 25.000 de euro de Craciun si anul nou

Forma sub care au ales sa scoata acest material este si ea cu totul inovatoare – un card USB "special edition", bifand astfel legatura a cu numele albumului si devenind, inca o data, pionieri pe piata muzicala din Romania.

Albumul poate fi achizitionat ca "hard copy" (4 Gb usb card) prin comenzi la management@kultstudio.ro, insa este disponibil si ca free download pentru a fi accesibil unui numar cat mai mare de fani, la adresa:http://www.kultstudio.ro/

Conceptual U.S.B. are la baza ideea de fuziune de stari, fuziune de lumi, de stiluri muzicale , intalniri sonore intre contrabas si wobble bass, intre Lora si breakbeat, intre urban si folclor”– spune Paul Ilea.

Albumul este produs de label-ul independent Kult Studio Records.

Inventiile pot porni de la o simpla idee. Daca si tu ai idei in care crezi cu adevarat, inscrie-le in competitia Smart Nation, unde poti castiga super premii, iar proiectele tale vor deveni realitate!