Reprezentantii LG le-au promis participantilor la eveniment ca 100 de oameni vor pleca cu noul LG G2 acasa, gratis. Astfel, planul era ca organizatorii sa lanseze baloane care sa contina vouchere pentru noul telefon mobil. Oricine prindea un balon, respectiv un voucher, primea un smartphone cadou.

Citeste si: LG G2, un telefon cu ecran urias. Specificatiile si pretul la care il vom gasi in magazine

Lucrurile au luat-o razna in momentul in care baloanele au fost eliberate in aer, iar oamenii s-au imbulzit ca sa le prinda, scrie PC Mag, citat de stirileprotv.ro. Se pare ca unii dintre cei prezenti erau pregatiti pentru un asemenea scenariu, avand cu ei pistoale cu aer comprimat sau obiecte ascutite.

Un blogger a scris dupa eveniment: „Unii foloseau pistoalele cu aer comprimat pentru a sparge baloanele. Din cate stiu eu la eveniment nu se aflau decat 20 de oameni de paza. LG ar fi trebuit sa se ingrijeasca mai mult de acest aspect, mai ales ca evenimentul a fost promovat pe retelele sociale, asa cum ar fi Facebook sau Twitter.”

Cativa dintre raniti au fost dusi la spital imediat dupa incident.

Dupa acest episod, LG a anuntat ca nu a putut controla multimea si a anulat toate evenimentele in care urma sa prezinte noul produs G2 in Coreea de Sud. De asemenea, reprezentantii companiei au anuntat ca vor suporta toate costurile medicale ale celor raniti.

LG si-a lansat noul smartphone saptamana trecuta. Telefonul "schimba paradigma in design-ul smartphone-urilor” punand toate butoanele pe spatele dispozitivului.