Este o tradiție pentru Apple să se întâmple asta. Abia se lansează un telefon nou, că toată lumea vorbește despre generația următoare.

De când a apărut pe piață, iPhone a reușit să facă ceva atipic atât pentru producători, cât și pentru consumatori. A convins piața să cumpere același design de telefon an de an. 

Odată la câteva generații, Apple vine cu un upgrade de design, iar de cele mai multe ori acesta implică o lentilă în plus la camere și un display mai mare. Însă nu există niciodată schimbări radicale sau surprize majore. Până la urmă, rețeta câștigătoare nu se schimbă, nu?

Analistul Ming-Chi Kuo a venit cu câteva informații extrem de interesante pentru publicația The Verge privind viitorul iPhone pe care Apple îl pregătește pentru anul 2020. Potrivit acestuia iPhone-ul viitor va veni cu trei schimbări mari.

În primul rând, design-ul va fi complet redesenat, susține acesta, apoi telefoanele vor avea 5G, iar în al treilea rând vom vedea un upgrade semnificativ la camerele foto.

Potrivit informațiilor acestuia, Apple va pregăti un display de 5.4 inch pentru un model de tipul iPhone XS și un display de 6.7 inch, pentru un model de tipul XS Max.

Share articol: