Cele mai importante piese asupra cărora s-a concentrat vloggerul sunt senzorul de amprentă integrat în ecran și camerele foto, inclusiv senzorul periscopic.

Astfel, senzorul de amprentă pare să fie ușor de înlocuit, dacă partea din spate a telefonului este desprinsă cu atenție, astfel încât să nu se spargă, ținând cont că este din sticlă.

Apoi vedem camerele foto de pe spatele telefonului. Modelul P30 Pro are în total patru camere foto: un modul cu cameră triplă și, separat, senzorul Time-of-Flight (ToF).

Telefonul include un senzor principal wide-angle de 40MP, unul ultra-wide de 20MP și un senzor periscopic (telephoto) de 8MP. Datorită acestui sistem optic ingenios, telefonul poate oferi un zoom hibrid de până la 10x. 

Desigur, camera periscopică este cea care i-a atras cel mai mult atenția expertului, care a analizat-o în detaliu.

Sistemul optic este conceput ingenios, astfel încât este folosită o prismă care reflectă imaginea în senzorul periscopic.

În acest fel, tehnologia inovativă poate fi folosită fără ca producătorul să fie obligat să facă un modul foto mai mare și, implicit, un telefon mai gros.