Nu trebuie să ai un PC performant, o consolă de ultimă generație sau un laptop OZN ca să poți să te bucuri de cele mai tari jocuri ale momentului.

Un simplu smartphone este suficient în acest moment, iar piața e chiar destul de atractivă din acest punct de vedere.

Red Magic 5G de la Nubia este ultima apariție care face valuri pe piața gaming-ului pe mobil. Ce e atât de spectaculos la el? Display-ul, fără îndoială,

În cazul acestui telefon vorbim despre un display cu o rată de refresh de 144Hz, care reușește să se poziționeze mai bine decât modelele de la Samsung și Asus, care au display-uri cu rată de refresh de 120Hz.

Mai mult, acest model vine cu 144fps, 5G și un display de 6.65 inch FHD+ AMOLED, care are un senzor de amprentă montat în el.

Printre celelalte specificații dedicate gaming-ului este un senzor de vibrații 4D, pentru a oferi un răspuns realist celor care se joacă shootere, spre exemplu.

Procesorul este un Snapdragon 865, iar din punct de vedere RAM poți alege între 8, 12 și 16GB LPDDr5 RAM.

Capacitatea de stocare este de 128 GB sau 256, iar o încărcare de 15 minute îți va oferi 56% capacitate a bateriei, pentru ca o încărcare full să dureze 40 de minute.

Acest telefon vine și cu o cameră principală de 64Mp (IMX686), un senzor ultra-wide de 8MP și o cameră macro de 2MP. Pentru selfies puteți beneficia de o cameră de 8MP, destul de modestă.

În China, prețul pentru acest telefon începe de la 544 dolari.