Samsung continua sa domine in clasamentul camerei de pe telefonul mobil! Cei de la DxO Labs au testat in toate conditiile noul Samsung Galaxy S7 Edge iar camera acestuia este cea mai buna de pe un telefon mobil, depasindu-le pe cele de pe Galaxy S6 Edge+ si Sony Xperia Z5, aflate pana acum pe prima pozitie.

Cu un scor de 88, Galaxy S7 Edge este noul lider, depasind cele 2 telefoane mentionate care au un scor de 87. Clasamentul este continuat de Galaxy Note 5 si S6 Edge cu 86 de puncte, apoi iPhone 6s Plus cu 84 de puncte. (puteti vedea in galeria foto tot clasamentul)

Cei de la DxOMark au remarcat schimbarile facute de Samsung, lentile ajutand la realizarea unei expuneri de o mare acuratete chiar si in conditii dificile. Autofocusul e rapid si corect iar compromisul dintre detalii si zgomot este foarte bun, au mai remarcat cei de la DxO. De asemenea, pozele facute cu blitz-ul pastreaza detaliile foarte bine, balansul de alb este excelent.

Galaxy S7 Edge castiga si la capitolul video in fata telefoului lansat anul trecut, fiind remarcata expunerea, culorile si performanta autofocusului si a stabilizatorului.

Luni pe www.yoda.ro veti putea citi un review intreg la Galaxy S7 ce va include performanta camerei (S7 nu a fost testat inca de DxO)