Firma elvetiana, Gresso, si-a facut un nume de-a lungul anilor pentru tehnologia premium produsa. Smartphone-urile de lux si accesoriile oferite au fost mereu o tinta pentru oamenii cu bani, iar totul a crescut si mai mult odata cu Gresso Regal Black Edition.

Device-ul premium are carcasa de metal, fiind alcatuit din 5 placi solide de titan, cizelate manual pentru a oferi cea mai buna combinatie intre o greutate acceptabila si durabilitate. Cu o grosime de doar 8.8 mm, Gresso se mandreste ca a lansat cel mai subtire smartphone de pe piata telefoanelor de lux.

Editia Regal Black va fi limitata si numai 999 de piese vor fi produse. Fiecare dintre ele va avea aur de 18 karate inserat in partea din spate, avand un numar de unitate, precum si numarul de device-uri existente pentru a demonstra exclusivitatea produsului. Compania si ofera optiunea de a-ti alege propriul numar cand cumperi device-ul. Restul carcasei din spate este captusita cu PVD.

In ceea ce priveste hardware-ul, device-ul vine cu un display de 5 inc Full HD, procesor quad-core 1.5 GHz, fara a fi insa citat modelul, precum si cu 2GB de RAM si 32GB spatiu de stocare. Aparatul are 2 camere - cea principala de 13MP si una secundara de 5MP, urmand sa ruleze Android.

Iar acum informatia cea mai asteaptata - pretul! Vine in 3 variante - cea de 'buget' Regal R1, la un pret de 3.000 de dolari, ce vine cu o insertie de titan si fara PVD. Iar Regal R2 si R3, ambele variante costand 5.000 de dolari, cu logo din aur alb si galben si placi.

Fiecare dintre aceste device-uri este asamblat manual de un singur artist si cu numai 999 de modele disponibile, doritori ar face bine sa se grabeasca.