Allview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi o noua versiune de software pentru V1 Viper 16 GB. Astfel, posesorii acestui smartphone vor beneficia de sistemul de operare Android 4.4.2.

„Ne dorim sa oferim clientilor actualizari software periodice pentru produsele Allview si sa venim in intampinarea dorintelor acestora aducand imbunatatiri ce sporesc performanta device-urilor. in ultimele 2 luni, aproape 10 produse au primit update la o noua versiune Android. Astazi suntem incantati sa anuntam ca V1 Viper 16 GB, unul dintre cele mai vandute smartphone-uri din gama noastra, dispune de update la Android 4.4.2. Kit Kat.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Smartphone-ul Dual Sim V1 Viper a fost lansat in iunie 2013 si s-a impus imediat pe piata. Device-ul se remarca si prin designul atragator, fiind subtire si elegant, cu o grosime de numai 7,9 mm.

Update-ul software ce face trecerea de la sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean la Android 4.4.2 KitKat imbunatateste viteza de operare a device-ului, ofera o interfata mai prietenoasa a meniului, remediaza mici bug-uri si ofera noi optiuni precum Screen Off and Lock, System Manager, Compass si Weather. Update-ul se realizeaza prin OTA, procedura fiind disponibila la adresa www.allview.ro/update.

In saptamana ce urmeaza, Allview va lansa update-uri si pentru alte device-uri precum X2 Soul, Viper I, Viper E, A5 Quad, A6 Quad, P7 Seon si E2 Living. Acestea sunt pentru aceleasi versiuni software si au rolul de a rezolva bug-uri de sistem si de a oferi beneficii suplimentare in utilizare.