Brasovenii de la Allview au lansat P6 Quad, varful lor de gama, rezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview, P6 Stony. Gadgetul este dual-SIM si vine cu un ecran HD Super AMOLED cu diagonala de 4,65 inch si 320 dpi. Telefonul are un design slim, grosimea lui fiind de doar 8,6 mm.

Smartphone ofera o experienta placuta utilizatorilor, performante uimitoare si un raspuns instantaneu la comenzi (Lucian Peticila, Manager General Allview)

Noul smartphone prezentat marti la Bucuresti vine cu un procesorul Quad Core Cortex A7 la 1,2 GHz. Telefonul este capabil sa filmeze la rezolutie Full HD, camera lui avand 8MP. Aceasta are functii precum HDR, Time lapse su fotografiere continua. Samrtphone-ul are o viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps. 

Procesorului realizat in tehnologia de 28nm, a arhitecturii Cortex A7 si a optimizarii software a proceselor, smartphone-ul prezinta una dintre cele mai bune solutii de gestionare a resurselor bateriei, aceasta asigurand o autonomie crescuta.

Pretul este de 1499 RON