Allview X2 Twin face parte din gama X2, alaturi de X2 Soul. Noul device pastreaza aceeasi linie de design, imbinand placut elementele de metal cu sticla Gorilla Glass 3 ce ofera protectie atat pe fata cat si pe spate. Functia Dual SIM, procesorul Octa Core si sistemul de operare Android 4.4 sunt caracteristici ce evidentiaza smartphone-ul X2 Twin. 

“Utilizatorii de tehnologie mobila au contribuit in egala masura, prin asteptarile lor, la realizarea proiectului X2 Twin. Asadar, fratele lui X2 Soul s-a nascut din dorinta de a oferi consumatorilor un smartphone la fel de performant, dar care sa raspunda nevoilor celor care utilizeaza doua cartele SIM.”, a declarat Lucian Peticila General Manager Allview.

X2 Twin este un telefon subtire, de 7,95 mm, si prezinta o serie de specificatii gandite special ca utilizatorii sa aiba parte de viteza, mobilitate si un generos spatiu de stocare. Astfel, X2 Twin inglobeaza un procesor Octa Core cu frecventa de 1.4 Ghz, un procesor grafic Mali 450 MP4, memorie RAM de 1 GB si memorie Flash de 8 GB, extensibila printr-un card microSD de pana la 32 GB. 

Cele doua camere foto care echipeaza device-ul sunt concepute astfel incat claritatea fotografiilor sa fie de inalta clasa. Camera principala de 8MP cu autofocus, model Sony IMX179, sustine functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Panoramic si capturare prin gesturi. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea unei cantitati mai mari de lumina catre senzor. Acest lucru face ca pozele sa fie mai luminoase fara alte artificii digitale precum modificarea ISO si a balansului de alb. In plus, lentila frontala a sistemului optic al camerei are un strat anti-reflexie a luminii. Camera frontala, de 2 MP, este ideala pentru apeluri video si selfie-uri. 

Si nu doar camerele foto ofera imagini de o claritate superioara. Display-ul 5’’ HD IPS OGS are o rezolutie de 1280x720 px, si bineinteles este protejat de Gorilla Glass3. Datorita tehnologiei de laminare completa utilizata pentru constructia touch-screen-ului, acesta are o grosime redusa si reda un aspect unitar ecranului.

X2 Twin ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.4. Aceasta versiune este una mult imbunatatita, astfel ca ofera utilizatorilor cursivitate in navigare si o interfata prietenoasa. 

O alta noutate a telefonului X2 Twin este optiunea Anti Theft. Este un sistem care ii ajuta pe utilizatori sa isi securizeze informatiile din telefon in cazul in care pierd telefonul, prin blocarea acestuia. In plus, functia permite setarea unui numar de telefon de siguranta, care va fi notificat printr-un sms in momentul in care in telefon este introdusa o alta cartela SIM si astfel, posesorul telefonului va putea contacta persoana care l-a gasit.  

Telefonul X2 Twin este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 999 lei.