Amazon ar urma sa lanseze anul acesta un smartphone care sa coste "o fractiune" din pretul iPhone 5S al celor de la Apple. Smartphone-ul ar urma sa aiba ecran de 5 inch Full HD, anunta theinformation.

Smartphone-ul de la Amazon ar avea numele de cod Project Aria, care suna foarte asemanator cu Project Ara, telefonul din bucati al celor de la Google.

S-ar parea deja ca Amazon ar fi in discutii cu fabrici din Uniunea Europeana si din China, si ca gadgetul se va lansa atat in Statele Unite ale Americii, cat si in Europa si pe pamant chinez.

Alte zvonuri care circulau anul trecut spuneau ca smartphone-ul de la Amazon ar putea sa interpreteze gesturi 3D si ar urmari miscarea ochilor posesorului. De asemenea, el ar avea o camera de 13 MP si un procesor Snapdragon 800, specificatii care nu ne duc cu gandul la un gadget ieftin, scrie techradar.

Zvonuri despre un potential telefon de la Amazon circula de ani de zile si pana acum compania nu a lansat nimic, astfel ca e bine sa tratati informatia cu rezerve.