Romanii de la Bitdefender au lansat noua versiune a aplicatiei de securitate pentru Android, Mobile Security. Aceasta nu doar ca iti protejeaza mobilul de virusi, ci te anunta mereu cu privire la eventualele scurgeri de date personale. Aplicatia romaneasca a obtinut punctaje maxime in testele independente de securitate. 

Noul Bitdefender Mobile Security contine, incepand cu aceasta versiune, si Privacy Advisor, o functie ce le permite utilizatorilor sa monitorizeze aplicatiile suspecte care pot pune in pericol confidentialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informatii sensibile sau livreaza spam. 

Virusii traditionali raman un pericol permanent, iar noile amenintari decurg mai ales din aplicatiile pe care utilizatorii pe instaleaza pe telefoane (Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender)

Pe langa Privacy Advisor, noua aplicatie a romanilor cuprinde scanarea la cerere, blocarea dispozitivului de la distanta, minimizarea impactului asupra bateriei si cea mai performanta tehnologie antivirus.

Luna trecuta, Bitdefender Mobile Security a obtinut punctaj maxim pentru a doua oara consecutiv in testarile realizate de compania independenta de evaluare AV-TEST, la protectie si usurinta in utilizare. Aplicatia a detectat virusii in proportie de 100% si nu a emis nicio alarma falsa.

Si, foarte important, testul aratat ca Bitdefender Mobile Security nu consuma mai repede bateria si nu incetineste functionarea in conditiile unei utilizari normale si nu genereaza trafic de internet in exces. 

Aplicatia este dispobilila in Google Play.