Produsul Antivirus Free for Android de la Bitdefender ofera utilizatorilor de telefoane inteligente cea mai buna solutie antivirus, gratuita, puternica si rapida ce foloseste o tefnologie de scanare in cloud care nu consuma bateria.


"Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android in ultimul an, asa ca am creat această solutie pentru a contracara amenintarile create zilnic pentru acest tip de terminale. Intrucat ne dorim s-o vedem utilizata la scara cat mai larga, am realizat-o usor de folosit, cu impact minim asupra bateriei si cu efect letal asupra virusilor", a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.


După instalare, Bitdefender Antivirus Free for Android pastreaza telefonul in siguranta, avertizand imediat utilizatorul in cazul detectarii unei activitati suspecte. Antivirusul foloseste tehnologia de scanare in cloud pentru a ramane actualizat permanent cu cele mai noi amenintari informatice pentru Android. Impactul minim permite o scanare eficienta si foarte rapida fara a solicita bateria. Bitdefender Antivirus Free for Android poate fi descarcata din Google Play sau de pe site-ul  bitdefender.ro.