Cu cat momentul prezentarii iPhone 7 se apropie, cu atat apar din ce in ce mai multe detalii despre telefon. Desigur, acestea se pot schimba pana cand telefonul va deveni realitate, insa indica directia in care se indreapta Apple.

Ultima informatie referitoare la iPhone 7 este despre pretul telefonului. Pretul este in moneda chineza - odata facuta conversia in dolar, pretul poate sa para destul de mare insa la o comparatie cu pretul pentru ultimul model de iPhone, sunt asemanatoare cu actualele modele.

De exemplu, cea mai ieftina optiune pentru iPhone 6s de acum este de 5.288 yuan, in timp ce versiunea de 32GB pentru iPhone 7 ar urma sa costa 5.258 yuan. Versiunea de top pentru actualul model, 128GB iPhone 6s Plus, costa 7.788 yuan, putin sub pretul pe care il va avea iPhone 7 Plus de 256GB. De asemenea, informatia confirma ca versiunea de baza pentru iPhone 7 va fi de 32GB, urmand sa dispara versiunea atat de criticata de 16GB. Un alt aspect interesant este mentionarea versiunii neconfirmate, iPhone 7 Pro.