Hyperlapse, aplicatia celor de la Instagram menita sa captureze clipuri in format hyperlapse, are cea mai buna caracteristica ascunsa! Atunci cand e lansata aplicatia, ea nu are decat un singur buton pentru inregistrare. Pentru a accesa un meniu in care poti customiza multe caracteristici, trebuie sa facute 4 tapuri cu 4 degete pe ecranul telefonului.

Astfel se poate schimba rezolutia clipului (720p/1080p), numarul de cadre pe secunda sau locul unde va fi salvat fisierul.

Cel mai interesant mod prin care poate fi folosita aplicatia este un un stabilizator optic inteligent - aplicatia foloseste giroscopul telefonului astfel ca stie cat de rau ti-a tremurat mana cand ai filmat si foloseste aceste informatii pentru a face cliipul cat mai stabil.

Rezultatul final este cu adevarat impresionant, clipurile aratand ca si cum ar fi fost folosit un echipament profesionist! Singurul dezavantaj ramane faptul ca aplicatia este momentan disponibila doar pentru utilizatorii Apple, nefiind cunoscund cand si daca va aparea si pentru telefoanele Android.