U Messenger este numele unei noi platforme de mesagerie care vine la pachet cu aplicatie de partajare de fotografii, cu stickere, mesaje vocale si cateva alte functii unice. O puteti descarca gratuit in magazinul Play.

Cu U Messenger le puteti trimite mesaje prietenilor la fel cum o faceti cu alte aplicatii. Apoi, puteti trimiteti poze in stilul Snapchat. Mesajele pnetru grupuri au toate functiile pe care le cunoasteti, la care se adauga posibilitatea de a trimite mesaje audio. 

Exista si cateva lucruri in plus, spre exemplu functia Recall, care iti permite sa stergi mesaje chiar si dupa ce le-ai trimis. Le sterge atat din telefonul tau, cat si din cel al prietenilor. O alta functie, Break Up, sterge toata istoria convorbirilor din telefonul tau si din telefonul prietenilor. 

La acestea se adauga si o functie de autodistrugere a continutului trimis, dar si Delay Send, prin care mesajele vor fi trimise la o anumita data. O idee minunata daca nu tineti minte data nasterii si vreti sa programati un mesaj in avans.