Pentru ca in Romania se deschid putine usi daca nu ai pregatita o mica atentie, toti cei nemultumiti pot sa reclame asta pe Piatadespaga.ro. Proiectul este gratuit si exista deja peste 600 de raportari.

Unii dintre cei care incearca sa te pacaleasca pe fata practica taximetria. Ca sa nu va simtiti furati, aplicatia celor de la Meridian, va spune la finalul cursei cat aveti de platit.

Toti romanii care folosesc taxiul au auzit de "maimutza", adica de pacalirea ceasului de taxat. O aplicatie promite sa rezolve asta. Cum face? Se porneste aplicatia, se poate da pe functia Cost Control, Start Cursa si incepe sa contorizeze in paralel cu aparatul de taxat.

In acelasi timp aplicatia Speed Taxi va indica in timp real cat de aproape este soferul de dumneavoastra, iar prin intermediul aplicatiei StarTaxi puteti sa ii acorda si un calificativ celui de la volan.

Exista deja zeci de site-uri ca ne invata unde se mananca bine si unde nu. TripAdvisor, aplicatia activa si in Romania iti permite sa dai calificative pentru mai bine de 400 de restaurante.

''Suntem constienti ca smartphone-ul din buzunarul clientului a devenit foarte important si poate fi totodata cel mai bun prieten al nostru dar si inamicul nr. 1. Suferim cand primim calificative mai proaste de 4 stele si tinem cont de review-uri", spune managerul unui restaurant.

Booking.com este deja un exemplu clasic pentru cei care nu vor sa isi rateze vacanta. La fel si pe Virtual Tourist primiti pareri la cald de la oamenii care calatoresc mult. Site-ul are peste un milion de membri.