Cei de la Bloomberg au anuntat ca Apple a inceput sa produca unitati din viitorul iPhone! Raportul acestora spune ca acest pas a fost facut devreme de catre cei de la Apple, noul iPhone urmand sa fie lansat abia in luna septembrie.

In plus, este confirmat faptul ca viitorul iPhone va veni cu display cu Force Touch, tehnologie prezentata de Apple cu noul MacBook. Ecranul Force Touch este sensibil la presiune, ceea ce inseamna ca poate detecta cat de mult apesi ecranul si poate face diferenta intre atingere si swipe.

Acest lucru va insemna ca in functie de cum e apasat ecranul, vor fi pornite functii diferite. De exemplu, la Apple Watch, o atingere prelungita porneste optiunea de a schimba imaginea ceasului.

Cei de la Bloomberg reitereaza ceea ce s-a mai spus - telefonul va veni in 2 variante, de 4.7 inch si 5.5 inch. Camera urmeaza sa fie mult imbunatatita, trecand de la 8MP la 12MP.

 

 

 

Apple Maps are o functie tare in iOS 9

Inainte de lansarea noului iPhone, cei de la Apple vor lansa si ultima versiune a sistemului de operare, iOS 9. Aceasta va aduce multe imbunatatiri in ceea ce priveste Apple Maps.

Pe langa instructiuni in ceea ce priveste transportul in comun, compania aduce si o functie care iti spune care este iesirea care te ajuta atunci cand iesi din metrou sau dintr-o gara. De exemplu, daca stai in vagonul din fata, Apple iti va sugera sa iesi pe la mijlocul statiei de metrou sau pe la iesirea din spate, in functie de locul unde doresti sa ajungi.

Desigur, aceasta functie este una extrem de utila in orasele mari unde daca iesi gresit din statia de metrou, te poti trezi la distanta mare de destinatie. Siri va putea sa se conecteze la Apple Maps, astfel ca poti sa-i transmiti destinatia fara sa o introduci manual.

Directiile pentru trasportul public in Apple Maps vor fi disponibile deocamdata in urmatoarele orase: Baltimore, Chicago, Berlin, London, Mexico City, New York, Philadelphia, San Francisco, Toronto si Washington DC.