Ecranul curbat lansat de LG pare sa aiba succes. Conform ultimelor zvonuri si Apple lucreaza la doua noi modele de iPhone care ar putea fi lansate in a doua jumatate a anului viitor, cel mai probabil, trimestrul al treilea.

Black Friday 2013. Preturile pentru iPhone 5S, Galaxy S4 si alte telefoane la oferta

Odata cu acestea, Apple va introduce si senzori tactili mai buni, capabili sa citeasca si cea mai fina presiune. Cei de la Bloomerg spun ca noile iPhone vor avea ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, cele mai mari dimensiuni cu care Apple a echipat vreun iPhone pana acum si apropiate de Galaxy Note 3 (5,7 inci). In plus, ecranele vor fi curbate, mai spune sursa celor de la Bloomberg. Aceasta nu elimina posibilitatea ca noile iPhone sa foloseasca cristalele de safir pentru ecranele curbate

Odata cu acestea, Apple va dezvolta si o noua tehnologie tactila. Daca aceasta nu va fi gata la timp pentru lansarea celor doua modele de iPhone, compania din Cupertino o va introduce pe un model ulterior. Aceasta ar putea mari gradul de raspuns si ar putea imbunatati viitoarele aplicatii iOS, in special pentru profesionisti.