Apple pregateste un nou telefon, care a intrat deja in productie si toata lumea se intreaba daca va purta numele iPhone 7, sau , in buna traditie a companiei din Cupertino, iPhone 6. Din moment ce ultima lansare a companiei a adus modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cel mai probabil e ca viitoarele modele se vor numi iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

iPhone 6s va pastra dimensiunea de 4,7 inci, in timp ce varianta plus va merge pe dimensiunea de 5,5 inci. Pe langa cele doua modele, Apple se pare ca pregateste si lansarea unui telefon mai mic, de doar 4 inci.

Acesta ar putea fi lansat mai tarziu insa, la inceputul lui 2016. Ramane insa de vazut, deoarece pana acum compania nu a lansat niciodata un telefon la inceputul anului. Totusi, traditia a fost incalcata odata cu iPhone 6, care a venit in doua variante, deci exista si posibilitatea unei lansari la inceputlui anului, spune unul dintre analistii Jefferies, pentru cei de la Business Insider.

Conform acestuia, cel mai mic model ar urma sa poarte numele iPhone 6c si va fi o versiune imbunatatita a modelului iPhone 5s, cu un display de 4 inci si carcasa metalica, pentru utilizatorii care nu au reusit sa se adapteze la ecranul mai mare al ultimelor iPhone 6 si ar prefera o dimensiune mai mica. Faptul ca modelul mic va folosi tot o carcasa metalica si nu una din plastic, asa cum s-a intamplat in cazul iPhone 5C, poate sugera si faptul ca nu va fi pozitionat ca pret cu mult sub viitoarele modele 6s si 6s Plus, mai spune analistul.