Ca si anul acesta, Apple ar putea lansa in 2018 trei smartphone-uri noi. Insa, spre deosebire de acest an, cand doar unul a avut un design nou, iar celelalte doua au fost bazate de formatului lui iPhone 6, anul viitor toate trei vor avea designul lui iPhone X.

Informaţiile vin, ca de obicei, prin intermediul analistilor de la KGI Securities, care in ultimii ani au prevazut majoritatea mutarilor facute de Apple. Acum acestia au deja date despre strategia pentru anul viitor a companiei americane.

In 2018 vor exista doua modele high-end, in loc de unul. Cel mai scump dintre acestea va fi un smartphone care va avea un ecran de 6,5 inch.

Daca zvonul se confirma, va fi cel mai mare telefon facut de Apple vreodata. Sub acesta, dar tot in gama de top, va fi plasat un smartphone cu ecran „mai omenesc”, de 5,8 inch. Amândoua vor folosi ecrane OLED si vor avea o densitate foarte mare a pixelilor.

Al treilea si cel mai ieftin model va fi un smartphone cu ecran de 6,1 inch. Spre deosebire de primele doua, acesta va folosi un ecran LCD care va fi mai usor de produs, dar care va oferi si o calitate mai slaba a imaginii.

Modelele high-end se pare ca vor avea preţuri asemanatoare cu iPhone X, care vor porni de la 1.000 de dolari fara taxe. Versiunea cu ecran LCD de 6,1 va costa, conform celor de la KGI Securities, intre 650 si 750 de dolari.

Sursa: News.ro