Procesul dintre Apple si Samsung a scos la iveala mai multe slide-uri prezentate in timpul unei sedinte interne a angajatilor de la Apple desfasurate anul trecut in aprilie, care viza planurile companiei pentru 2014, scrie Recode.

Ideea de baza este ca oamenii de la Apple si-au dat seama ca nu au gadgeturi care sa satisfaca marea masa a utilizatorilor de telefoane mobile. Printre documente exista o imagine care spune ca marea crestere a smartphone-urilor se face datorita dispozitivelor ieftine si a celor cu ecran mai mare decat actualul iPhone 5S. Adica, asa cum scria pe slide, "Consumatorii vor ceea ce noi nu avem".

Cei de la Apple au mai discutat inca un aspect important: concurentii lor "si-au imbunatatit drastic hardware-ul si, in unele cazuri, ecosistemele". Mai mult, cativa producatori care fabrica gadgeturi cu Android au investit sume "obscene" in reclame sau pentru a le atrage atentia operatorilor de telefonie mobila.

In prezent, exista zvonuri care spun ca Apple pregateste unul sau doua iPhone 6 cu ecran mai mare, de 4,7 si de 5,5 inch. 

Potrivit datelor pentru 2013, Samsung ramane lider pe piata smartphone-urilor ca volum, cu vanzari de doua ori mai mari decat Apple.

Ce credeti ca ar trebui sa faca Apple ca sa ramana in top? Asteptam parerile voastre la comentarii!