Noi informații venite dinspre participanții la CES 2020 care au discutat cu mai multe surse din rândul producătorului aduc detalii în plus referitoare la specificații.

Astfel, acestea indică faptul că Apple vrea să aducă pe piață un iPhone 9 care să arate aproape la fel ca iPhone 8, dar cu cel mai nou procesor A13 Bionic, cu funcționalitatea Face ID, dar fără Touch ID și fără un buton de home, pentru a face loc unui ecran mai mare.

Mai mult, telefonul va adopta un senzor TrueDepth și va crește dimensiunea ecranului de la 4,7 la 5,4 inci. Modulul foto va veni și el cu îmbunătățiri, la fel ca blițul LED.

iPhone 9 ar putea fi cel mai ieftin telefon lansat de Apple, iar prezentarea lui este așteptată de toată lumea tehnologiei cu mare curiozitate. Rămâne de văzut ce îmbunătățiri vor aduce cei de la Apple și cât de mult vor miza pe direcția care i-a consacrat deja. 

În general, Apple merge pe variante destul de sigure când vine vorba despre telefoane, iar acest lucru nu este unul contestat de fani, dimpotrivă. Cei care preferă dispozitivele realizate de gigantul american apreciază stilul său recognoscibil și predictibilitatea de care dă dovadă compania, de cele mai multe ori.