UPDATE:
Apple se apara si spune ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au trecut prin mai mult de 15.000 de teste inainte sa fie lansate, inclusiv un test care sa reproduca rezistenta la deformare in buzunar. Desi oficialii companiei nu neaga aceasta posibilitate, ei spun ca problema a fost mult exagerata si probabil demonstratia in care telefonul Apple ramane indoit a necesitat foarte multa forta. In plus, oficialii Apple au invitat jurnalistii sa vada cum se testeaza cele doua modele iPhone proaspat lansate.


Cei care au cumparat noul iPhone 6 si s-au trezit cu el indoit in buzunar au un motiv de bucurie. Apple le va inlocui telefonul deformat. Exista insa o conditie: telefonul trebuie sa treaca de inspectia vizuala a angajatilor din magazinele Apple.

Problema a aparut in urma cu cateva zile si a fost replicata de cei de la Unbox Therapy intr-un videoclip care a adunat imediat peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube. Cei de la The Next Web au cerut clarificari reprezentantilor Apple Support, care au clarificat metoda.

CAT DE MULT SE DEFORMEAZA iPhone 6 COMPARATIV CU RIVALII SAI

“Telefonul va fi inspectat de reprezentantul din magazinul Apple. Exista o inspectie vizuala si mecanica, pe care aparatul trebuie sa o treaca. Daca se intampla asta, deformarea e acoperita de garantie. In caz contrat, inlocuirea telfonului se va face pe banii clientului”, a fost raspunsul oficial al celor de la Apple. Cu alte cuvinte, e la latitudinea angajatilor Apple daca vor inlocui sau nu telefonul indoit.

Sursa foto: TheNextWeb

Se pare ca Apple a luat problema foarte in serios, dupa ce utilizatorii nemultumiti si-au unit plangerile pe Twitter, sub hashtag-ul #BendGate. Nu a lipsit mult pana cand au aparut si primele glume referitoare la noul iPhone 6. Iar principalii rivali ai Apple nu s-au sfiit sa ironizeze noul smartphone.

Vezi toate ironiile fanilor in galeria foto de mai jos: