Google face valuri pe net cu o simpla postare. Compania a publicat pe contul de Twitter imagini cu noile functii ale Google Now, referitoare la Campionatul Mondial

Insa ceea ce a atras atentia tuturor nu a fost Google Now, ci ora pe care o indica telefonul. Toata lumea se intreaba daca nu cumva "5:00" inseamna Android 5.0? Sau, mai exact, daca acesta va fi anuntat in mai putin de doua saptamani, pe 25 iunie, la conventia Google I/O.

Oficial, Google nu a anuntat nimic inca. Nici nu-i sta in obicei. Dimpotriva, ora din fotografii a inceput sa indice versiunea de Android inca de la 2.3 Gingerbread. Android 4.4 a aparut prima data in capturi de ecran in care ora era 4:40. Google si-ar putea respecta blazonul si de aceasta data si acesta ar putea fi primul indiciu "oficial" al viitorului sistem de operare.

Lasand urmatorul Android la o parte, Google a prezentat si ce poate face asistentul sau virtual pentru suporterii infocati. Google Now a fost actualizat cu cateva noi carduri, care pot afisa programul sau scorul meciurilor de la Mondialul din Brazilia, informatii suplimentare (cartonase rosii, schimbari, marcatori, sau ocazii de gol). Optiunile sunt disponibile atat pe web cat si pentru versiunile de Android sau iOS ale Google Now.