Dupa Apple si Samsung, vine randul celor de la Huawei sa-si prezinte noul flagship. E vorba de Huawei Ascend P8, care va fi anuntat oficial la Londra, intr-un eveniment pentru presa programat pe 15 aprilie. Deocamdata, compania nu a dezvaluit informatii oficiale, dar nu ducem deloc  lipsa de zvonuri despre telefon.

Printre altele, au aparut si cate imagini neoficiale pe Twitter. Cei de la OnLeaks au publicat o fotografie cu ceea ce pare sa fie spatele noului Huawei Ascend P8. La prima vedere, carcasa telefonului pare sa fie metalica, daca e sa ne luam dupa luciul marginilor.

Un alt utilizator de pe Twitter a publicat o imagine mult mai clara cu partea inferioara a telefonului. Designul seama foarte mult cu cel al unui iPhone 6 sau al nou-lansatului Samsung galaxy S6, dar ne-am obisnuit deja cu ideea. Oricum, telefonul pare destul de subtire. Zvonuile spun ca ar avea o grosime de doar 6 mm, cu 0,5 mai putin decat Ascent P7.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Huawei Ascend P8 se pare ca va avea un displat de 5,2 inci, full HD, procesor pe 64 de biti octa-core Kirin 930, 3 GB de RAM, 32 GB spatiu de stocare, o camera foto de 13 megapixeli si baterie de 2,600 mAh.