Tonino Lamborghini Tauri 88 este un nou smartphone de lux care promite sa schimbe piata telefoanelor la pret urias. Daca in trecut acestea nu aveau specificatii de top, 88 Tauri este altceva. Telefonul pe care si-l permit doar oamenii bogati va fi lansat in aceasta luna avand un pret de 6.000 de dolari!

Gadgetul premium nu este un telefon cu Android obisnuit - este alcatuit din otel elgant si are o carcasa de piele. Otelul vine in culorile negru, auriu si argintiu, in timp ce carcasa este disponibila cu negru, maro, rosu, orange si albastru.

Specificatiile impresioneaza pentru un astfel de telefon. Are un display de 5 inch 1080p, procesor quad-core Snapdragon 801, 3GB de RAM, spatiu de stocare de 64GB, camera principala de 20MP si una frontala de 8MP si o baterie de 3.400 mAh. Clipul de prezentare e graitor: poti sa-ti faci cel mai scump selfie din lume cu acest telefon!

Telefonul este in editie limitata, fiind produse numai 1.947 de unitati. Un numar folosit pentru comemorarea fondatorului companiei, Tonino Lamborghini. Acesta este fiul lui Ferruccio Lamborghini de la Automobili Lamborghini si Lamborghini Oleodinamica. Tonino a deschis si Centro Studi e Ricerche Ferruccio Lamborghini, un muzeu in onoarea mostenirii tatalui sau.

Desi nu este telefon pentru toate gusturile si buzunarele, 88 Tauri este un model de lux ce are si specificatii de ultima generatie, lucru care ii va face si pe ceilalti producatori de telefoane de lux sa ofere specificatii la acest nivel.