Demisia lui Shen va fi urmată de o schimbare radicală a strategiei companiei la nivelul diviziei de mobile. Asus a anunțat deja că pe viitor va pune accent pe produsele de gaming și mai puțin pe cele de larg consum.

Practic, asta ar putea însemna o investiție mai mare în gama ROG Phone și în alte produse similare și renunțarea la gama ZenFone, scrie Android Authority.

Deocamdată compania nu a făcut o declarație clară în acest sens, însă concurența pe piața telefoanelor mobile de larg consum este uriașă și din ce în ce mai strânsă.

Pe de altă parte, Asus este o companie cunoscută pentru gadgeturile sale de gaming, astfel încât este normal să meargă mai departe în această direcție.

Divizia de mobile de la Asus a raportat recent o pierdere de aproximativ 195 milioane de dolari. De aceea, schimbarea stategiei la nivelul acestui departament ar putea fi un pariu câștigat pentru Asus.

Noul ROG Phone se bucură deja de aprecierea experților și este foarte dorit de gameri, mai ales datorită accesoriilor numeroase pe care le pot folosi cu acest telefon.