Potrivit unui raport obținut recent de publicația DigiTimes, noul ROG Phone va fi lansat spre finalul acestui an. La fel ca versiunea anterioară, telefonul conceput special pentru jocuri va avea specificații impresionante și un preț foarte piperat.

Modelul de anul trecut costa în jur de 900 de dolari, sumă la care se adăugau diferite accesorii necesare pentru imbunătățirea experienței de joc.

Ecranul primului ROG Phone avea o rată de refresh de 90Hz și un timp de răspuns de numai 1ms. Probabil vom regăsi aceste specificații și pe noul model, sau poate chiar unele superioare.

Asus se așteaptă să obținută un profit frumos datorită pieței tot mai puternice de gaming din China. De altfel, ROG Phone 2, cum s-ar putea numi noul telefon, va avea parte de cea mai bună promovare, în parteneriat cu Tencent, cea mai mare companie de gaming din lume

Noul ROG Phone va fi primul telefon care va fi lansat după ce Asus a anunțat oficial că își schimbă strategia de business și renunță la telefoanele mid-range și entry-level, punând accent doar pe gadgeturi premium.


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: