Informația a fost prezentată pe Twitter și din păcate se rezumă la acest anunț, fără să ofere alte detalii. Dar, pentru că vorbim de un flagship (chiar dacă va fi unul accesibil ca preț), cu siguranță telefonul va avea cel mai bun procesor existent la ora actuală, adică Snapdragon 855, scriu cei de la Phone Arena.

 

Experții cred că telefonul ar putea fi modelul Galaxy A90, care este poziționat ca preț sub gama Galaxy S. Dacă despre el este vorba, atunci noul smartphone va avea un singur modul de cameră foto, cu sistem pop-out care se va putea roti.

În acest fel, camera va fi folosită și pentru poze selfie, dar și pentru pozele obișnuite. Posibil ca modulul să includă mai mulți senzori foto, iar cel principal să fie de 48MP.

Totuși, pentru ca prețul să fie mai mic decât al noii game Galaxy S10, este posibil ca Galaxy A90 să aibă ecran LCD în loc de AMOLED, o memorie mai slabă, mai puțin spațiu de stocare și carcasă din plastic în loc de sticlă. În acest fel, teleofnul ar putea costa mai puțin de 749 de dolari.

Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor confirma. Dacă vom vedea într-adevăr un flagship cu preț accesibil lansat de Samsung, aceasta va fi o lovitură neașteptată pentru rivalii Huawei, Xiaomi și OnePlus.


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus: