O fotografie, in care la prima vedere am putea crede ca este Lumia 800, ilustreaza cel mai probabil un nou smartphone Nokia. La o privire mai atenta putem observa mai multe elemente ce difera fata de Lumia 800.

Astfel, putem observa pozitionarea celor trei butoane frontale mult mai aproape de partea de jos a telefonului. Un alt detaliu, ce nu il regasim pe Lumia 800, ar putea fi o camera secundara pozitionata in partea de sus in stanga.

Viitorul model s-ar putea numi Nokia Lumia 900 sau Nokia Ace. Smartphone-ul ar putea avea un display mare AMOLED de 4,3 inch, spre deosebire de modelele cu design similar de 3,7 inch in cazul Lumia 800 si 3,9 inch pentru N9. Gadgetul ar putea fi echipat cu un procesor cu o frecventa de 1,4 GHz si camera cu o rezolutie de 8 megapixeli. 

Smartphone-ul ar putea avea o noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft: Windows Phone Tango. WP Tango ar putea fi lansat la CES 2012 (International Consumer Electronics Show), ce va avea loc intre 10 si 13 ianuarie 2012 la Las Vegas in Statele Unite.

Sursa: gsmarena.com