Xiaomi, compania din CHina care a crescut foarte rapid intrand in topul celor mai importanti producatori de telefoane mobile din lume, va prezenta noul telefon de varf al companiei, Mi 5 (sau Mi 4s) in mai putin de o saptamana, pe 15 ianuarie. Fanii telefoanelor companiei nu mai trebuie insa sa astepte pentru a vedea cum va arata telefonul, aparand deja pe internet poze cu 'ingredientul' secret al telefonului - o carcasa foarte subtire din aluminiu.

Xiaomi Mi5 va fi unul foarte subtire, de 5.1mm, mai putin de iPhone 6 care e de 6.9mm. Dimensiunile noului telefon al celor de la Xiaomi sunt de 140.89mm si 71.4mm, foarte aproape de cele ale lui LG G2. Imaginile aparute mai sugereaza ca marimea display-ului va fi de 5.2 inch. Iar rezolutia este si ea una impresionanta - 1440 x 2560 (Quad HD).

Marele semn de intrebare pentru acest telefon este in cee ace priveste procesorul - daca va fi Snapdragon 805 sau 810. In ceea ce priveste camera, exista informatii contradictorii - va fi fie de 20MP, fie de 16MP, cea secundara urmand sa fie de 8MP.

Vezi in galeria foto imaginile cu carcasa telefonului, dar si cu o husa creata pentru telefon.